strøjer tegl søg

Verdensnyhed!

teglskaller_bricklab

En sensationel nyskabelse. Intet mindre kan gøre det. Strøjer Tegl har sammen med teknologivirksomheden Odico udviklet og søgt patent på en produktionsteknologi, som giver arkitekter helt nye muligheder for at lave 3D-baserede teglfacader.

Med teknologien kan du nu skabe mønstre og udtryk i de klassiske og firkantede mursten. Det åbner for, at der kan tænkes helt nye og arkitektoniske tanker ind i et byggeri. Vi gør det muligt for dig at designe og producere unikke tegl-overflader, der kan bugte sig på nærmest alle mulige måder og skabe et helt nyt formsprog.

Der skabes nye byrum som aldrig før, og vi kan nu skabe byggeflader som skaber livsglæde og som kan give bygninger nyt liv og energi til trods for at afstanden mellem husene bliver mindre.

Detaljerigdommen i den enkelte sten forenes med den overordnede arkitektur. På den måde efterlever vi hos Strøjer Tegl vores mission om at levere spændende og innovative produkter, som samtidig er i tråd med vores arkitektoniske traditioner og kulturhistorie.

 

 

 

 

 

 

Del denne nyhed:

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X
Share This