strøjer tegl søg

Strøjer Tegl er med til Biennalen i Venedig

Binnalen

 

Strøjer Tegl og Brick_Lab har været med til at realisere et fantastisk projekt, som udstilles i arkitekturkategorien til Biennalen i Venedig. Der er tale om et projekt af arkitekten Jane Havshøj og billedkunstneren Peter Brandes under titlen ”Lys som relation”.

Selve projektet er et hus, der er skabt ud fra filosoffen Martin Bubers tanker om, hvordan mennesket forholder sig til verden. Martin Buber-Huset er et projekt, som er blevet udformet til Folkeuniversitetscenteret Skærum Mølle i nærheden af Holstebro.

Mostra di Architettura di Venezia er arkitekturkategorien af Biennalen i Venedig. Arkitekturkategorien blev etableret i 1980, selv om arkitektur har været en del af biennalen siden 1968. Ud over at adressere den akademiske del af arkitekturen, er biennalen en mulighed for arkitekter og designere at vise nye projekter, der udstilles i forskellige pavilloner med forskellige temaer.

Strøjer Tegl og Brick_Lab har i nært samarbejde med arkitekten og billedkunstneren leveret faglig ekspertise og sparring til projektet for at kunne skabe grundlag for et helstøbt og realiserbart projekt.

Du kan læse mere om Biennalen i Venedig her.

Del denne nyhed:

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X
Share This