strøjer tegl søg

Ny arkitekt- og innovationskonsulent

 

Anja Skovdal Danielsen

Anja Skovdal Danielsen er netop tiltrådt som Strøjer Tegls nye arkitekt- og innovationskonsulent d. 1. april 2016. Her vil hun styrke vores kompetencer inden for rådgivning af arkitekter samt i forhold til viden om kreative processer hos arkitektfirmaerne. Hendes primære opgave er at være i dialog med arkitekterne og stå for den daglige kontakt med dem. Anja har arbejdet med byggeri i næsten to årtier og har stor ekspertise inden for tegl og bygningsdesign.

”Der er hos arkitekterne stor lyst til at arbejde med varierende udtryk, nuancer og stor detaljerigdom af teglfacader. Og jeg glæder mig til at hjælpe til med at styrke og definere Strøjer Tegls position i arkitektbranchen”, fortæller Anja.

Hos Strøjer Tegl er vi stolte af at byde velkommen til en stor kapacitet, som vil træde naturligt ind i en organisation med fokus på innovation og kreative byggeløsninger.

”Ansættelsen af Anja er resultatet af en strategisk beslutning om at styrke vores relationer i værdikæden. Hendes viden og erfaring samt store entusiasme for arkitektur og design giver os endnu flere muligheder for at give vores kunder kompetent rådgivning”, fortæller Fleming Rasmussen, adm. direktør hos Strøjer Tegl A/S.

Del denne nyhed:

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X
Share This