strøjer tegl søg

Fra teglproducent til ekspert i facader

Fra_teglproducent_til_ekspert_i_facader

Der er konstant bevægelse og udvikling i markedet, hvilket betyder at byggebranchen også skal tilpasse sig nye ønsker. Det gælder i høj grad også Strøjer Tegl. Det har resulteret i et helt nyt teglværk i teglværket – og flere nye typer facadetegl.

Fem generationers erfaring og indsigt i byggebranchen har skabt en moderne og innovativ virksomhed samt en planlagt strategi, der er med til at sætte dagsordenen i dansk byggeri. Allerede nu kan Strøjer Tegls facadeløsninger findes i byggeprojekter for fx Rødovre Boligselskab samt i forbindelse med projektet Arenakvarteret i Ørestad.

”Vi er nu meget mere end blot et teglværk. Vi er en af branchens førende rådgivere inden for facadeløsninger i tegl. Vores udviklingsafdeling Brick_Lab og vores nye produkter er resultatet af en fokuseret indsats inden for innovation og tilpasning til fremtidens byggeri”, fortæller direktør hos Strøjer Tegl A/S, Flemming Rasmussen.

Især inden for nye byggesystemer og individuelle designløsninger er Strøjer Tegl nu mere end nogensinde før både udviklings- og sparringspartner for fremsynede entreprenører og arkitekter. Derudover fastholdes en fremtidsorienteret indstilling til kerneproduktet, mursten i tegl, så Strøjer Tegl er opdateret på alle fronter. Tegl er et 100 % organisk og fleksibelt materiale, der passer perfekt til moderne byggeri, hvor holdbarhed, økonomisk bæredygtighed og individualitet er et krav.

Læs mere om Strøjer Tegls facadetegl strategier i denne artikel fra Licitationen.

Del denne nyhed:

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X
Share This