strøjer tegl søg

Besøg fra København Arkitektskole


Besøg af Københavns Arkitektskole

Vi havde på Strøjer Tegl fornøjelsen af besøg fra København. En gruppe studerende  og deres professor, arkitekt Jan Søndergård, lagde turen forbi i forbindelse med deres igangværende projekt “Dressed in Clay”. Et projekt, hvor fokus ligger på lerets anvendelses muligheder og potentialer i henhold til energirenovering og demografisk opgradering af den almene boligmasse.  

Den eksisterende boligmasse energirenoveres som aldrig før, dette går ud over den danske kulturarv og tradition med murede byggeri. Gennem projektet tages der fat i aspekter, som miljømæssig og social bæredygtighed, og man stiller sig kritisk overfor den generelle udvikling på området omkring de fremherskende måder, hvorpå energirenovering i dag finder sted. 

I projektet lægges der op til en fornyelse i murerfaget, teknologisk såvel som metodisk. 

Et meget relevant omdrejningspunkt for besøget var fremvisningen af Strøjer Tegls nyeste 3D baserede produktionsteknologi, som udfordre tankerne om nye parametriske principper og digitale teknologiers potentialer i både design og produktionsfaserne. 

Vi er i Brick_Lab begejstrede for projektets intention om en dynamisk gentænkning af ler i byggeriet, samt forholdet imellem design og produktion, arkitekt og udførende.

Del denne nyhed:

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X
Share This