strøjer tegl søg

B710 – Silver Twist

”Det var vigtigt at bruge en sten, der var kraftfuld i forhold til villaens lyse overflader”, fortæller arkitekt hos C.F. Møller, Julian Weyer.

Valget af tegl som byggemateriale skyldes primært muligheden for at skabe harmoni med de andre huse i området samt at tegl som materiale fungerer godt sammen med andre naturmaterialer. Specialbrændte teglsten giver en kontrastfuld vekselvirkning med villaens lyse toner og danner stoflige overflader, som fremhæver de skiftende lysindfald.

”Jeg var selv med til at udvælge stenen samt med til sorteringen og fik den specialbrændt på teglværket. Strøjer Tegl er en spændende samarbejdspartner, fordi deres produktion gør det muligt at udvikle sten, der tilpasset projekterne”, siger Julian Weyer. 

De specialbrændte sten og formgivningen skaber en helt unik bygning, som vi hos Strøjer Tegl er urolig stolte af at have leveret mursten til. Vi glæder os over, at vi sammen med C.F. Møller er med til at sætte nye standarder for villabyggeri i Danmark, udtaler Flemming Rasmussen, adm. direktør hos Strøjer Tegl.

B544 Corona

Med en fantastisk udsigt ligger denne smukke privatvilla. De changerende farver i stenene giver den funktionelle og kvadratiske arkitektur et befriende spil, der løfter den langt ud over det ordinære.

B115 – Gul

”Det har været inspirerende for os at se et så traditionelt produkt som en gul blødstrøgen mursten blive i scenesat så utraditionelt. Projektet formidler fornemt materialets afdæmpede og ærlige udtryk samt den store stoflige værdi i murstenens overflade og let additive format” siger Rikke Ask, udviklingskonsulent, arkitekt maa.

Murværk
B115 – gul blødstrøgen mursten i dansk normalformat 54 x 108 x 228 mm. Murstenen er udelukkende produceret af fynsk blåler. Murstenen er efter brænding fræset for at give plads til 12 mm fuge på stenes bagerste halvdel. Murstenen er opmuret uden forbandt i jernrammer med 5 mm mørk tilbagetrukket fuge samt 12 mm skjult fuge.

Retten på Frederiksberg

Den nye retsbygning opført på Frederiksberg i 2013 er tegnet af 3XN arkitekter. De har skabt en elegant bygning, som med sine strengt geometriske former i kombination med et bølgende forløb på en gang fremstår både klassisk og moderne. Hele bygningen er svøbt i stenen B709 – Silver Phantom Classic for at udtrykke soliditet og give bygningen autoritet. Den autoritet er dog modsvaret ved hovedindgangen af en lysere sten, som giver facaden en indbydende lethed og en klar identitet.

Særlige leveringsbetingelser

Disse varer er ikke lagervarer, men produceres kun til ordrer. Kunden har aftagerpligt på
bestilt mængde. Leveringstid oplyses fra gang til gang.
Bestillingsmængde: minimum 100.000 sten.
Leveringsplan aftales pr. projekt. Ved overskridelse af
planen afholder kunden omkostninger til ekstern
oplagring. Strøjer Tegl forbeholder sig ret til fakturering
af den samlede ordre, ved overskridelse af leveringsplanen.

X